Vårens interiørtrender

Jakten på det koselige uttrykket
I år skal vi altså forsøke å få til en riktig hjemmekoselig og hyggelig stemning i huset. For å få til dette er jo naturlige materialer som ull og bomull en sikker vinner. I tillegg er ulike farger med på å skape det riktige uttrykket, men i en litt mildere versjon enn det vi opplevde på 90-tallet! Stiler som urban, bohemsk, sofistikert og eksotisk er noe man skal holde øynene åpne for, og det lureste er om du velger en stil som passer deg og din livsstil.

Hvilken stil er den rette for deg?
Interiørstiler er som klesstiler. Det er snakk om personlige valg, og vi går etter smak og behag. Men du skal være klar over at i år er minimalismen gått av moten, og du har derfor lov til å mikse og trikse som du vil! Slik har du muligheten til å skape en personlig stil samtidig som du er med på trendene. kjøpe klokker online på Uniwatches.com kan være en god idé dersom du ønsker å endre litt på din personlige klesstil i tillegg til interiøret.

Ikke mer søppel i huset!
Vi er lei av bruk og kast, og i år satses det på vakre ting som varer lenge. Ja, faktisk så vakre at de kan gå i arv istedet for å kastes etter at de har gått av moten. Det er stort fokus på miljø og teknologi for tiden, og dette skal absolutt gjenspeiles i hjemmet ditt. www.unoliving.no kan tilby mange vakre gjenstander og møbler som varer lenge, og som i tillegg kan overleve trendskiftene. Selv om det er rimeligere å handle på nettet, så er kvaliteten likevel på topp.

Varig trend for fremtiden
Siden fokus i 2017 handler om det å ta mer vare på miljøet, så er nøkkelen å skape en stil som utvikles over tid. Slik kan du stadig finne nye gjenstander og møbler som utfyller og varierer stilen i hjemmet for å unngå at du går lei. Det er enkelt å skape nye inntrykk gjennom å skifte farge på veggen eller legge nye, fargerike puter i sofaen. Satser du på en bohemsk stil er sterke farger et must. Er du derimot mer av den urbane typen, så kan det holde med en fargerik vegg!

Hvilken farge passer din personlighet?
For å skape det koselige drømmehjemmet som varer, bør du spørre deg selv om hvilke farger du trives med. På den måten slipper du å skifte veggfarge allerede til neste år, bare fordi blått gikk av moten! Dersom du er av den energiske typen som aldri klarer å slå deg til ro med en film eller god bok? Da bør du tenke på å velge farger som roer deg ned. Grønt, blått og fiolett kan være farger som senker energinivået, men også andre lyse toner er helt greit.

Handle ny stil på nett til halve prisen
Det kan være et stort tiltak å skulle endre på interiørstilen hjemme. Mange holder derfor på den samme stilen år etter år, mens noen skifter ut møblene og fargene hvert år. Den siste løsningen kan fort bli dyr, men handler du online kan du spare mye.