Vårlig inspirasjon til hjemmet ditt

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Våren er en magisk tid på året. Det blir varmere i luften, det spirer og gror overalt, og folk er generelt gladere. Derfor er våren også en årstid for oppussing og forandring. Nyttår er kanskje tiden for løfter, men det er om våren du kjenner at inspirasjonen våkner.

Tid for oppussing
Det snakkes og skrives mye om interiørtrender ettersom oppussing av hjemmet er noe mange nordmenn er opptatt av. Mange liker å gi et lite løft til interiøret, og om våren er det ekstra hyggelig å gjøre noen små forandringer. Her oppe i nord er vi gjerne glad i det lyse og lekre, kanskje fordi vi har en lang og mørk vinter. Mange har også begynt å tenke i nye baner, og kaster seg på trenden med nye farger og stilblandinger. Nå skal det være lunt, koselig og personlig!

Sov godt i ny seng
Soverommet er for mange av oss det viktigste rommet i huset, for det er her vi trekker oss tilbake etter en lang og strevsom dag. Hvis du kikker innom www.bedrenaetter.no finnes det et godt utvalg av gode senger til en rimelig pris. Ikke være redd for farger hverken på sengetøy, vegger eller innredning i soverommet. Men husk at det er viktig at fargene harmonerer og ikke skriker mot hverandre. Det er jo her vi har tenkt å sove. Trendene forteller om lune og mørke farger, gjerne mønster på tapeter og myke tepper og puter.

Uteplassen er den nye stuen
Våren er den tiden hvor de fleste vil tilbringe mest mulig tid utendørs, og gjerne med familie og venner. kjøp hagemøbler på Bauhaus.no hvis du vil at ute-rommet skal være vakkert og praktisk. Det er viktig at ute-møblene er holdbare, samtidig som de passer til plassen du har til rådighet. Sommeren er kort, og det er fint at den varer så lenge som mulig. Sats på solide møbler, gjerne sammenleggbare, hvor uttrykket lett kan forandres med tekstiler og puter som passer til både vår, sommer og milde høstdager.

Hjemmet vårt skal være et lunt sted
Interiørtrendene forteller at farger på tapeter og tekstiler er på full fart tilbake. Samtidig er det for mange tryggest med en lys base, i kombinasjon med yndlingsfarger- og mønstre. De som gjerne vil vise personlighet, beveger seg derimot mer og mer til de mørke fargene, og kombinerer materialer på nye måter. Mange av oss har også blitt mer kvalitetsbevisste og kaster ut tapeter som ligner treverk eller murstein. Nå vil vi gjerne ha det ekte, som gir lunhet og en koselig atmosfære.

Interiøret speiler personlighet
Ekte varer og ekte materialer kan brukes både ute og inne. Mørkt tre som kombineres med farger er like lekkert på terrassen som i stua og på soverommet. Interiør med sjel og ekte treverk kan også kombineres med et blomstrende funn fra loppemarked. Nå kan vi være mer modige i fargevalg, som mørkeblå vegger og røde møbler, men det viktigste av alt er at vi har det hyggelig og føler oss trygge der vi bor. Store hvite rom er ikke lenger det store idealet, for nå liker vi å vise personlighet i interiøret vårt!

Ta frem fantasien og malekosten!
Våren er rett rundt hjørnet, og det er en perfekt tid for å sette planer om oppussing og fornyelse ut i livet! Uansett hvilken stil du liker, finnes det mange lekre farger og materialer å velge blant. Gjør det hyggelig rundt deg, og nyt den herlige årstiden!