Dekorer deg selv og ditt hjem til Halloween

Høytiden absolutt alle gleder seg til

Det finnes mange høytider vi nordmenn har adoptert fra USA og deres kultur. Enkelte elsker vi, mens andre har vi nesten bygd et hatforhold til. For eksempel Valentinsdagen er en som står midt i når det gjelder om vi liker den eller ikke. Er vi i et forhold kan det være en fantastisk dag, men også by på mye stress i henhold til gaver. Er vi single er det kanskje deilig å slippe maset, men samtidig en påminnelse om at vi fortsatt er single. En høytid er det derimot ingen tvil om at vi liker, og dette er Halloween. Fra de dødes dag til en festdag, så har Halloween blitt en av de kanskje mest anerkjente høytidene her til lands, og noe alle og enhver elsker. Vi er tross alt meget glad i alt det Halloween har å by på!

Kle deg opp og smink i vei

Det kanskje aller gøyeste med Halloween er mulighetene for å kle seg opp og sminke seg til en karakter en ellers ikke får muligheten til å være. Det høres kanskje barnslig ut, men nå har du i hvert fall en ypperlig mulighet. Enten det er en så kjent karakter som Harry Potter, eller simpelthen bare en grusom zombie uten navn, så kan du i dag kle deg opp til nærmest hvem som helst. Slenger du på litt halloween sminke blir ditt kostyme enda mer troverdig, og det skal ikke mye til før huseierne skvetter skikkelig til når du banker etter godteri. Enten du skal gå med venner eller ha med deg dine foreldre på knask og knep, så gjelder det å se best mulig ut. Dersom du er pappa eller mamma og leser dette, så gjelder faktisk kostyme deg også!

Dekorer hjemmet også

Selv om det kan være gøy å gå med barna, så fungerer det greit å bli hjemme også. Men da bør du i hvert fall investere i litt dekor i hjemmet til høytiden. Enten det er utskårede gresskar, noen mørkere gardiner eller simpelthen bare en litt spesiell godteribøtte, så er det både gøy for deg og dine barn å dekorere hjemmet til Halloween. Det bygger opp om den gode stemningen og får barna interessert i høytiden. Det får også deg i gang til å starte en spennende prosess med å adoptere denne høytiden enda mer enn det som er tilfellet i dag. Norge skriker etter noen spennende dager langt utpå høsten, og med sin innmarsj i slutten av oktober, så er virkelig Halloween velkommen hver eneste høst. Dersom du er lei av den kjedelige høsten, så vet du hvert fall hvor majoriteten av nordmenn skal investere høsten sin!