Flott interiør på budsjett

Det er mange ting i livet det er verdt å bruke penger på, men for mange er det likevel litt begrenset akkurat hvor mye penger man har å bruke på ting som interiør. Dette er nok spesielt sant for studenter og de som nettopp har kommet seg ut i arbeidslivet, og da er det jo greit å kunne innrede til en litt billigere penge.

Aller først må man tenke på hva det er man faktisk trenger. Skal man innrede på budsjett er det viktig at man ikke kjøper mer enn man trenger, og at man sørger for at alt maCozy teen roomn kjøper er bruksvennlig og så plassbesparende som mulig. Her er multifunksjonsmøbler en god idé. For eksempel kan man velge et stuebord som også har oppbevaring, og dersom man har små ubrukte mellomrom så kan disse utnyttes med for eksempel hyller, bokser eller andre oppbevaringsmuligheter. Her er det også lurt å utnytte for eksempel plassen under sengen, for eksempel til oppbevaring av vintertøy. Er man flink til å utnytte denne typen plass kan man også slippe å bruke penger på større oppbevaringsmøbler som koster mye mer.

Et annet tips er å velge billig, men holdbart. Det er ikke uten grunn at IKEA har blitt så populært som det har blitt, og her kan man finne utrolig mye som er både billig og bra. Ofte kan det være lurt å hoppe over de absolutt billigste alternativene, og heller gå for en mellomklasse-pris. Dette betyr at du må ut med litt mer ved innkjøp, men du får gjerne møbler av høyere kvalitet som derfor varer lengre. Det finnes også andre butikker som leverer billige kvalitetsmøbler, og ofte kan det lønne seg å reise rundt og kikke litt på de ulike mulighetene for å få en oversikt over hvor man får mest for pengene, i stedet for bare hvor det er aller billigst.

Det kan også være lurt å tenke på at man innreder alt så raskt som mulig, slik at man unngår å fortsette å handle inn over tid. I tillegg lønner det seg alltid å sjekke ut bruktmarkedet!