Kos med kakao

Nå nærmer vinteren seg igjen, og det er det ingen av oss som kan unngå. Men det trenger ikke bety at du er nødt til å stenge deg inne frem til våren kommer tilbake. Denne kalde årstiden kan nemlig bli en både morsom, spennende og veldig så hyggelig årstid for både deg, vennene dine og familien din. Uansett om du er en person som liker fart, spenning og adrenalin eller en person som foretrekker å ta det rolig og kose seg med begge føttene godt plantet på bakken. Og hvem vet, kanskje du oppdager en ny lidenskap og ender opp med å bli minst like glad i vinteren som sommeren? Men det viktigste av alt er kakao – for alt blir bedre med kakao.

Bra for kropp og sjel

Det er få ting som slår en varm og god kopp kakao i vinterkulda, og alle bekymringene dine blir borte et lite øyeblikk. Det er kanskje mange negative ting å bli frustrert over her i verden – politikerne lyver som de alltid har gjort, det skjer mye ulovlig i næringslivet og vi forurenser mer enn noengang før. Men du trenger i det minste ikke å irritere deg over kulda i vinter om du sørger for at kakaoen er varm og søt nok. Det er viktig å kunne koble av og stresse ned, både for den fysiske og psykiske helsen vår, og det er vitenskapelig bevist at vi både yter bedre og lever lengre med minst mulig stress i livet. Så hvorfor ikke prøve å bytte ut den kaffekoppen med en kopp kakao istedenfor? Kaffe kan gi deg både økt puls og magesår, mens kakao bare gir deg et stort smil.

Kan kombineres med alt

Liker du å dra ut i skog og mark på vinteren for å stå på ski, skøyter, snowboard eller ake? Da fungerer det kanskje dårlig å drikke samtidig, for varm kakao er ikke like hyggelig å få på utsiden av kroppen som på innsiden. Men den smaker derimot ekstra godt etterpå når du setter deg ned for å slappe av og varmen begynner å forlate kroppen igjen. Og hvis det beste du vet er å tilbringe vinteren med å slappe av hjemme eller på hytta er kakao perfekt å kombinere med både brettspill, kortspill og påskekrim. Eller kanskje du vil dra lenger på ferie? Sammenlign bankene hos Sambla og finn det beste forbrukslånet for akkurat deg, så kan du ta deg en tur til varmere strøk uten å måtte tømme kontoen din.