Innred ditt nye soverom

Det er alltid rett tid for å pusse opp soverommet, og derfor er det mange av oss som stadig ser etter inspirasjon, ideer og måter å spare litt grunker på. På denne måten får vi råd til å pusse opp flere rom, eller til å bruke litt dyrere detaljer når vi lager nye rom.

 

Også små justeringer kan nå langt
Bare ved å fikse på detaljene på soverommet, kan du skape et helt nytt inntrykk av rommet. Tenk på helheten både når du velger sengetøy og innredning slik at det passer sammen. I tillegg er det viktig å velge en dyp farge dersom du skal male en vegg, kjøpe et nytt møbel eller endre på noe annet av interiør i soverommet. Dyre sengklær og fancy belysning gjør mye i forhold til at man får den eksklusive, luksuriøse følelsen som man alltid ønsker å ta med seg hjem fra hotellet.

Modern bedroom decorated - furniture with flowers cup of tea and newspaper - tiles floor

 

Invester i en skikkelig seng
Man kan gå ett steg lenger, og bruke noe penger, uten å gå helt av skaftet. Det første man bør gjøre er å finne gode kontinentalsenger, bare det beste er godt nok for kroppen og sjelen. Om du i tillegg henger opp en lekker tapet, og kanskje sørger for at alt av sengetøy matcher fargene i resten av rommet, har man en god start. Setter man også opp et skikkelig lekkert hodegjerde og legger et flott sengeteppe på, har man skapt en koselig oase for seg selv og sin kjære.

 

En komplett forvandling
Dette kan nok koste litt mer enn de ovennevnte forslagene, men av og til må man bare planlegge litt for å få drømmen til å gå i oppfyllelse. Vi har drømmer om å ha soverom som fremstår som hotellrom, med eleganse, stil og flotte fargekombinasjoner. Soverommet er vårt indre og aller helligste, og her må harmonien råde for at vi skal ha det bra. Derfor er det viktig med gode garderobeløsninger, kanskje må man investere i innbygde klesskap for optimal plassbruk. Mange sikter høyt for å skape sin egen oase, bare vær sikker på at du har råd før du setter i gang – så slipper du å fire på kravene underveis.