Hvordan sette sitt personlige preg på interiøret

 

Når man skal innrede helt fra scratch kan det noen ganger være litt vanskelig å få satt sitt personlige preg på rommene. Det blir selvsagt enklere om man har møbler og pynt fra tidligere, men har man ikke det må man rett og slett bli litt mer kreativ.

Et godt tips er å prøve å inkludere interesser man selv har i innredningen. Har man et favorittband eller musikalsk artist kan dette være flott å innlemme. Et eksempel kan være albumpostere på veggen, eller en egen hylle for utstilling av merchandise, CD-er og ting som konsertbilletter. Det er likevel viktig at man ikke går alt for langt, med mindre man ønsker å hente inspirasjon fra rommet man hadde som tenåring, så klart.

Et annet godt tips for personlig preg er å inkludere hjemmelagde ting. Har man barn, nevøer eller nieser eller andre i familien som er kreative så ka n det gi et utrolig hyggelig preg til hjemmet. En barnetegning blir flott kunst dersom man bare gir den en skikkelig ramme, og hvis man gir en hjemmelaget figur litt plass på peishylla eller i vinduer, kan den bli ett supert blikkfang.

En annen perfekt måte å skape personlig preg på er å inkludere egne bilder som dekorasjon. Feriebilder er flotte til dette formålet, enten de inkluderer familiemedlemmer eller de bare er flotte minner om natur, bybilder eller opplevelser. Her kan man for eksempel lage en bildevegg, hvor man inkluderer bilder i ulike størrelser fra ulike steder. Hvis man i tillegg velger rammer i ulike utforminger og farger får man et skikkelig interessant blikkfang. Her kan man også velge et stort familiebilde som midtpunkt, for så å arrangere mindre bilder rundt dette sentrumet.

Bøker er også flotte for å gjøre hjemmet mer personlig. Ved å fylle bokhyllene med bøker man virkelig elsker selv har man alltid sine favoritthistorier rundt seg. I tillegg er bøker flotte og dekorative i seg selv, spesielt dersom man går for innbundne bøker i god kvalitet. Kokebøker er også flotte for å pynte opp litt på kjøkkenet.