Innredning i entréen

 

Entréen eller gangen er et viktig rom i huset, selv om man kanskje har en tendens til å glemme det litt. Det er lett for at gangen blir litt rotete og overfylt, rett og slett fordi man ikke har planlagt innredningen godt nok. Det er viktig at man har nok oppbevaringsplass, både Modern domestic kitchenfor sko og klær. I tillegg kan det være lurt å tenke på at man ofte drar med seg vann, snø, gjørme og annet på vei inn, og at man planlegger for dette også. I tillegg er jo gangen det første rommet i huset en besøkende ser, så det kan være hyggelig å legge litt ekstra innsats i å gjøre den til et innbydende rom.

Et av de største problemene for mange er nok rett og slett å få plass til alt av sko. Sko er ikke enkle å stable, og de fleste sko kan heller ikke henges spesielt enkelt. Her finnes det selvsagt en del ulike alternativer, og det enkleste er kanskje å investere i et romslig skoskap. Her får man muligheten til å lagre sko i høyden, og dette er en av de mest plassbesparende måtene å oppbevare sko på. Problemet kommer gjerne med litt større sko, som for eksempel gummistøvler. Det er ikke alltid like enkelt å få plass til disse i skoskap, men det man kan gjøre i stedet er å skaffe noen buksehengere og bruke disse til å henge opp støvlene.

3D illustration design interior design Cabinet with mirrored sliding doorsI tillegg til skoskap er det lurt å bruke plassen så effektivt som mulig, og en skyvedørsgarderobe kan være en smart og plassbesparende løsning. Disse kan i tillegg tilpasses spesielt til den plassen du har, slik at du får en løsning som passer perfekt for deg og dine behov. Her kan man velge både kurver og hengeplass, slik at det er enkelt å få plass til både yttertøy og vintertøy som for eksempel votter og luer. I tillegg kan man enkelt legge vekk ting som brukes kun deler av året, slik at det ikke tar opp plass andre steder når det ikke er i bruk.